tirsdag den 27. april 2010

Snøft, snøft og atter snøft..

Ja det er altså ikke fordi der er sket noget sørgeligt - men vi er bare super forkølede alle 3 og får ikke sovet så meget om natten - det bliver noget værre larm med 3 der hoster og snotter. Nå men bortset fra det har vi det ellers godt.

I weekenden var vi en tur i Tyskland, Dortmund, for at besøge Magnus og Natacha som er nogle venner fra vores tid i Frankrig ved CERN. Det var en rigtig hyggelig weekend hvor vi fik snakket en hel masse og nydt det ualmindeligt gode sommer-april-vejr.


Søndag var vi i en tur i en stor park/botanisk have i hvor vi fik spist årets første isvaffel mens vi kunne nyde alle foråret mange dejlige farver og solskinnet. Alt i alt en virkelig dejlig weekend.

Maria

2 kommentarer:

  1. Hej Maria Sune og Adam! Det ser ud som en dejlig weekend - sikken et flot japansk kirsebærtræ. Så langt er vores ikke, men når det helt sikkert til i kommer hjem sidst i maj. Maltbyggen på marken er lige netop kommet op. Mange knus og kram fra morfar og mormor

    SvarSlet
  2. Thank you very much indeed for being in Dortmund. Weather was perfect, and it was great to meet Adam for the first time.

    Bises

    Nat

    SvarSlet