mandag den 19. april 2010

Så står vi op!

...ja Adam synes ikke der er nogen grund til bare at ligge på den lade side og nyde at han nu mestrer kravlingen - han er fluks gået igang med nye udfordringer - og er i fuld gang med at rejse sig op af de ting der nu lige er i nærheden. Pyyyh det er godt nok lidt af en prøvelse for mine og Sunes nerver, men han skal jo lære det. Han er nu faktisk ret dygtig til det og er også ved at finde ud af at bøje godt i knæene så han lander på numsen når han mister balancen.


Når ikke lige vasketøjskurven fungerer som støtte til at stå ved kan den også bruges som mini-mini kravlegård - eller måske mere sidde-gård.

Vi kan da forøvrigt lige prale lidt med at vi nærmest har haft sommer her i weekenden, med høj sol og 20 grader!

Maria

2 kommentarer:

  1. Hejsa Maria (troede lige et kort øjeblik at det var dig på billedet).- Ja nu ved i ikke hvor han er mere. Som far lige siger: Det er nu nemmere sålænge de ligger i barnevognen.
    knus far og mor

    SvarSlet
  2. Hej alle tre,
    jeg kan godt lide det smil Adam har på - sådan lidt "nå der narrede jeg jer igen - se bare hvad jeg nu kan". Men bare flot - vi er allerede begyndt at spekulere på, hvad vi skal have ryddet af vejen, inden I kommer ind på hjemvejen.
    Knus - Hanne

    SvarSlet