onsdag den 7. april 2010

Rugbrød på panden og højt humør!

Vores lille hollandske køkken har jo ingen ovn og hvad gør man så med sine to medbragte rugbrøds-blandinger fra Danmark?? Man bager dem selvfølge som pandebrød. Jeg må nok indrømme at det til at starte med mest var et eksperiment - men det virkede faktisk helt fint og brødet kan også sagtens bruges til at lave øllebrød med. Så må vi se om det dur til at lave rugbrøds-hapsere med når den tid kommer, ellers har vi også fundet noget bondebrød i supermarkedet.


Adam, som den lille globetrotter han nu er, nyder livet i fulde drag og charmer alle vi møder på vores vej. Dog var der i dag en kineser på Sunes kontor som bekymret spurgte om vi havde barberet hans hoved - og han stak hovedet helt tæt på og tjekkede efter da vi sagde han skam havde nogle meget lyse små dun. Og det var os der lige her i weekenden blev enige om at nu var han da også ved at få lidt mere hår - det er nok kun forældrene der kan se den slags! Adam synes også selv at have fundet ud af at han intet hår har - i hvert fald forsøger han på ihærdigste vis at tilrane sig mit hver gang han kan se sit snit til det.


Hans nye stol fra Ikea er et stort hit - efter en hel uge at skulle sidde på skødet og spise - har han endelig fået lov at sidde selv igen. Så nu sidder han der i stolen og spræller alt det bedste han kan med sine små ben - hvilket gør det endnu mere udfordrende at ramme munden med skeen, men så længe humøret er højt, tager vi det med.

Det var alt for nu .

Maria.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar