lørdag den 3. april 2010

De første dage i Holland

Efter en problemfri køretur fra Sønderjylland, ankom vi til Drachten hvor Sune skulle på et 2-dags kursus. Vi blev inlogeret på et fint lille hotel, hvor der allerede var sørget for en seng til Adam. Mens Sune var på kursus hyggede Maria og Adam med gåtur i "metropolen" Drachten samt afslapning på værelset.

Efter 2 dage gik turen videre mod turens egentlige mål - Twente Universitet nær byen Enschede i det østlige Holland. Turen tog ca. 2 timer hvor vores lånte GPS virkelig fik os på nogle seværdige omveje. Torsdag eftermiddag ankom vi til lejligheden, der ved første øjekast mindede om noget fra en lægeserie fra 70'erne. Men efter vi fik pakket ud, blev det nu hurtigt mere hjemligt:

Her to billeder af vores stue og køkken i et. Der er desværre ingen ovn, hvilket vil udfordre vores kullinariske evner - men mon ikke det går? Efter en tur i IKEA har vi gjort lejligheden mere hyggelig, og vi har ingen problemer med at se os selv bo her de næste 2 måneder.

Et sikkert tegn på at det ikke er den nyeste ejendom fik vi at se her til aften. Ud af de 2 vaskenaskine og 1 tørretumbler, virker åbentbart kun den ene vaskemaskine. Dette fandt vi desværre først ud af efter vi havde klaret 2 maskinfulde - og så må man jo være opfindsom. Heldigvis havde Maria en del garn med, som fik en alternativ anvendelse som tørresnor:

N.B. bemærk Adam i hans ny indkøbte højstol fra IKEA.

2 kommentarer:

  1. Hej, dejligt at læse jeres blog og se billeder fra lejligheden.
    Forhåbentlig bliver vejret bedre, så I kan tørre tøj på altanen - eller også at tørretumbleren bliver repareret.
    Fortsat god påske
    Knus - Hanne

    SvarSlet
  2. Det ligner en fortorvsrestaurant i italien, med vasketøjet hængende over hovedet. :)

    SvarSlet